Over de beurs

De Duurzame Woonbeurs laat zien dat het anders kan. Vol positiviteit biedt deze beurs een scala aan innovatieve merken met een hart voor deze planeet, jonge ontwerpers die met circulair en bio-based design bezig zijn en natuurlijk gecureerd tweedehands & vintage design.

 

Vloeren, muren, een keuken, alles kan met een veel lagere footprint dan we nu doen. En dat is de weg die we samen moeten gaan bewandelen.

De beurs is vol van inspiratie met workshops, lezingen en kinderactiviteiten (afhankelijk van de Covid-19 regels moet deze onderdelen wellicht aangepast worden). 

Wij zijn samen de movement in de verduurzaming van de interieur- en verbouwbranche. Deze doelstelling wordt haalbaar door samen te werken en kennis te delen. De beurs is daarom ook een expo, is educatief, vraagt om interactie en verhalen.

Duurzaam inspiratiehuis

Meedoen aan de beurs betekent ook dat ontwerpers die het Duurzaam inspiratiehuis ​maken je product kunnen gebruiken voor in hun mooi gestylede kamers. Extra aandacht dus!​

Allerlei producten, nieuw duurzaam en vintage samen, laten zien aan bezoekers en pers hoe mooi een 100% duurzaam interieur kan zijn. Alles in the mix!

Selectie deelnemers 2019
Klik op de foto's om ze groter te zien, te bladeren en de verhalen van deze merken te lezen.

De Duurzame Woonbeurs wordt georganiseerd door The Substitute

Post & bezoekadres:

Keizersstraat 25 1011GD AMSTERDAM         

machteld@thesubstitute.nl

marieke@thesubstitute.nl