WAAROM MEEDOEN?

Woonmerken, ondersteund door media spelen in op de behoefte van de mens aan nieuwe spullen die voldoen aan de laatste trends. De hoeveelheid grof huishoudelijk afval is daardoor nog stees aan het stijgen. De eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland laat zien dat het anders kan. Vol positiviteit heeft deze beurs een scala aan innovatieve merken, ontwerpers met een hart voor deze planeet, jonge ontwerpers die met Upcycle design bezig zijn en natuurlijk gecureerd tweede hands. Vloeren, muren, een keuken, alles kan met een veel lagere footprint dan we nu doen. En dat is de weg die we samen moeten gaan bewandelen. De beurs is vol van inspiratie met workshops, lezingen en kinderactiviteiten. 

De opening is op 4 Oktober.

Standhouders tekenen een manifesto waarmee ze bijdragen aan de CO2 neutraal doelstelling van de beurs. Hierin staan logische gedragsregels zoals 'geen single-used plastic items', afval scheiden, etc.

Standhouders zijn bij ons meer dan standhouders. Wij zijn samen de movement in de verduurzaming van de interieurbranche. Het belichten van deze doelstelling maken we krachtiger door samen te werken. De beurs is daarom ook een expo, is educatief, vraagt om interactie en meer uitleg dan waar de consument al meer dan 3 decennia lang mee wordt geconfronteerd. Jullie actieve bijdrage maakt het event geslaagd. Denk dus na over genoemde interactie en educatie. Maar gebruik van ruim 3500 groene consumenten zodat iedereen die is geweest vanzelf al gaat 'meedoen'.

2019 Conscious Interior BV - organisatie: The Substitute - disclaimer en privacy voorwaarden

NDSM PLEIN 90C   1033WB AMSTERDAM     +31653153250    

machteld@deduurzamewoonbeurs.nl   

marieke@deduurzamewoonbeurs.nl